معماری
خانه / تور ایتالیا

تور ایتالیا

Flag_of_Italy.svg

ایتالیا، معروف به کشور چکمه‌ای شکل است که در جنوب اروپا و پایتخت آن شهر رم است. این کشور از شبه‌جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردِنی در دریای مدیترانه تشکیل شده‌است. امروزه ایتالیا کشوری توسعه‌یافته است و جزو گروه هشت به‌شمار می‌آید.

واحد پول این کشور یورو و زبان رسمی آن ایتالیایی است. جمعیت ایتالیا ۶۰ میلیون و ششصد هزار نفر است و ۹۱٫۶ درصد مردم آن مسیحی هستند.

ایتالیا پنجمین کشور پرجمعیت اروپا و بیست و سومین کشور پرجمعیت دنیا است. ایتالیا آب‌وهوای معتدل فصلی دارد و آب‌وهوای مناطق ساحلی آن با شرایط هوایی کوهستان‌های داخلی تفاوت زیادی دارد.

دو کشور مستقل بسیار کوچک به نام‌های واتیکان و سان مارینو در درون خاک ایتالیا قرار دارند و یک تکه از خاک ایتالیا نیز بیرون از خاک اصلی این کشور و در سوئیس قرار دارد که کامپیونه دیتالیا نامیده می‌شود.

رم، پایتخت ایتالیا، به عنوان پایتخت امپراتوری روم و اقامتگاه پاپ، برای سده‌های پیاپی از مراکز سیاسی و مذهبی تمدن غرب بود.

پس از فروپاشی امپراتوری روم، منطقه ایتالیا به مناطق و شهرهای خودگردان بسیاری تقسیم شده‌بود (ازجمله جمهوری ونیز و دولت کلیسا) ولی واحدهای مختلف سیاسی در منطقه ایتالیا در سال ۱۸۶۱ متحد شده و کشور کنونی ایتالیا را به‌وجود آوردند.

ویزای توریستی ایتالیا مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در ایتالیا دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی ایتالیا یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت ایتالیا در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت ایتالیا دریافت کنید. برای گرفتن وقت ویزا باید به صورت آن لاین اقدام کنید. سایت www.italianembassy.ir تمام وقت‌های موجود آینده سفارت ایتالیا را لیست کرده و می‌توانید از بین وقت‌های موجود، تاریخ موردنظرتان را انتخاب کنید. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشید. تمام مدارک را باید به صورت کاغذی همراه داشته باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

آدرس سفارت ایتالیا در تهران: خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره ۱۵
تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲ الی ۳
سایت سفارت ایتالیا www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۴- ۸
ویزای ایتالیا شامل مقررات و شرایط ویزای شنگن است.

مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا

مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم تکمیل شده همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه

توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.
از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.

  • دو قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی

– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا ایتالیایی
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت ایتالیا ارائه شود.
  • ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا
  • رزرو هتل در یک یا چند شهر ایتالیا برای کل مدت اقامت
  • بیمه مسافرتی

متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در ایتالیا نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در ایتالیا انجام دهد.

نکات ضروری
اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت ایتالیا می‌ماند.

زمان و هزینه صدور ویزای ایتالیا

بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. قیمت ویزای ایتالیا ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.

error: Content is protected !!